Tábor Horní Žleb 2014

Jubilejní 20. letní dětský tábor se uskuteční na základně v

 

  Horním Žlebu u Šternberku 

           v termínu 20.7. – 1.8.2014 ( 13 dní )



     Ano, už je to tady, už se blíží jubilejní 20-tý dětský letní tábor. Je to neuvěřitelné, ale opravdu již 20 let pořádáme tábory a pro ten letošní jsme si vybrali nádhernou chatkovou základnu Dálava-Horní Žleb. Oplocený areál základny, který má rozlohu 11 000m2, poskytuje opravdu vše, na co si jen lze vzpomenout. V hlavní zděné budově se nalézá kuchyň s jídelnou, nově zrekonstruovaná sociální zařízení se sprchami, 2 klubovny a několik pokojů. V areálu je dostatek travnaté plochy pro sportovní a jiné hry, asfaltové hřiště s basketbalovými koši a prostorem na volejbal a také zde nechybí ani místo pro táborové ohně. V sousedství základny jsou pouze lesy, cesta a několik rodinných domů. Děti budou ubytovány v dřevěných čtyřlůžkových chatkách. Odjezd dětí proběhne od MÚ Vratimov a z parkoviště od vlakového nádraží Ostrava Vítkovice.

     Chod tábora zajišťuje kolektiv zkušených vedoucích. Děti budou rozděleny do oddílů po cca 10 členech ve věkové kategorii 7 – 15 let. Vedoucí se starají o děti již řadu let a každoročně procházejí školením a zdravotním a psychologickým vyšetřením. Jídlo a celodenní pitný režim zajišťují profesionální kuchaři, kteří podávají dětem pětkrát denně vyváženou stravu. Děti jsou po celou dobu pobytu pojištěny za odpovědnost za škodu včetně úrazového pojištění. 

Cena tábora je 3 900,- Kč.

 A na jakou celotaborovou hru se máme těšit - neboli v jakém duchu se ponese letošní tábor?

KOCOURKOV aneb všechno bude jinak J

     Zapojte se spolu s radními do bláznivého kolotoče občanů města Kocourkova a pokuste se pomoci napravit jim chyby, které způsobili.

     Také na Vás čekají další hry v lese, na louce, s vodou, sportovní hry, výlety, návštěva koupaliště, poznávaní přírody, výtvarné hry, táboráky, scénky, diskotéky, noční hry, stezka odvahy a další.   Pozor!!! Na konci letošního jubilejního tábora čeká děti překvapení!!! Máte se na co těšit J.

Pro bližší informace a zaslání přihlášky se obracejte na hlavního vedoucího Reného Zemana, kterého zastihnete na těchto kontaktech: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript   nebo na tel.: 725 081 412.

     Na Vaše děti se těší kolektiv občanského sdružení "Věnujeme se dětem".