LDT Jablunkov-Návsí 2012

Občanské sdružení VSD

 pořádá již 18. letní dětský tábor

Jablunkov - Návsí 2012

29.7. – 11.8.2012

Oplocený areál základny je umístěn v příjemném a tichém prostředí na okraji města. V jeho blízkém okolí jsou louky a pastviny, na kterých je možno hrát spoustu her, potůček Jasení a dva rybníčky. V areálu základny se nachází zděná budova, ve které jsou umístěny sociální zařízení se sprchami, jídelna s kuchyní a několik pokojů pro ubytování rekreantů. V další přístavbě, která je s hlavní budovou spojená chodbou, se nalézá velká klubovna. Ubytování je zajištěno ve dvoulůžkových stanech s podsadou a světýlkem, kde děti budou spát na dřevěné palandě s matrací a spacákem s hygienickou vložkou.

Děti budou rozděleny do 4 oddílů po cca 10 členech ve věkové kategorii 7 – 15 let. S Vašimi dětmi bude kolektiv zkušených vedoucích, kteří se o děti starají již řadu let a každoročně procházejí školením a zdravotním a psychologickým vyšetřením. O jídlo se postarají profesionální kuchaři, kteří podávají dětem pětkrát denně vyváženou stravu. Cena tábora je 3 600,- Kč.

 

 Celotáborová hra: 2012 - Konec světa?

                                   Aztékové předpověděli, že 21.12.2012 nastane konec světa.        

                                   Pojeďte nám pomoci odvrátit tuto hrozbu a zachránit tak celý svět.

Dále na Vás čekají další hry v lese, na louce, s vodou, sportovní hry, výlety, poznávaní přírody, výtvarné hry, táboráky, scénky, diskotéky, noční hry, stezka odvahy a další.

Na Vaše děti se těší kolektiv občanského sdružení "Věnujeme se dětem"

Pro bližší informace a přihlášky kontaktujte hlavního vedoucího na těchto kontaktech:

Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript   nebo na tel.: 737 854 417, 725 081 412

Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript