LDT Bojanovice u Znojma 17.-31.7.2011

Občanské sdružení VSD

pořádá již 17. letní dětský tábor

 

Bojanovice u Znojma 2011

 

 

17. – 31.7.2011

 

TZ Bojanovice-pila je umístěna na pokraji lesního komplexu se třemi rybníčky, mezi obcemi Hluboké Mašůvky a Bojanovicemi, asi 12 km od Znojma. Oplocený areál základny o ploše 1,6 ha obsahuje 28 čtyřlůžkových chatek, hlavní budovu s jídelnou pro 80 osob a klubovnou, hřiště, velkou travnatou plochu na hry, oddělené sociální zařízení ve zvlášť zděné budově, velký les na hry a nechybí zde ani vymezený prostor pro táborové ohně.

 

Děti budou rozděleny do 5-ti oddílů po cca 13 členech ve věkové kategorii 7 – 15 let. S Vašimi dětmi bude kolektiv zkušených vedoucích a instruktorů, kteří se o děti starají již řadu let a každoročně procházejí školením a zdravotním a psychologickým vyšetřením. O jídlo se postará profesionální kuchař, který podává dětem pětkrát denně vyváženou stravu. Cena tábora je 3 800,- Kč.

Cena pro sociálně slabé rodiny a děti z dětských domovů: 2 800,-Kč. Pro více informací a podmínky pro získání této ceny se informujte u hlavního vedoucího. 

 

Celotáborová hra: Facebook v pravěku nebo pravěk ve facebooku?

                                   Netradiční pojetí facebooku aneb sociální síť, jak jí nikdy         

                                   nepoznáte. 

Na Vaše děti se těší kolektiv občanského sdružení "Věnujeme se dětem" - Karlík, Kačka, Míša, Zuzka, Janča, Karin, Luboš, Mirďa, Dalik, Péťa, Renďa, ...

 

Pro bližší informace a přihlášky kontaktujte hlavního vedoucího na těchto kontaktech:

Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript
tel.: 737 854 417